EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Karin | Therapeut emdr-therapie

Therapeut emdr-therapie - Abcoude - Karin
Therapie Abcoude
Leo Dongelmansstraat 12
1391 EW Abcoude
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Abcoude

Integratieve Psychotherapie, EMDR

  

- Kortdurend

- Effectief en eigentijds

- Mogelijkheden voor vergoeding

 

Mijn naam is Karin, Coach en Integratief Therapeut, geschoold in EMDR. Als therapeut begeleid ik mensen met uiteenlopende klachten, zoals; onzekerheid, negatief zelfbeeld,  fobieën, (postraumatische) stress, (jeugd) trauma, angsten, verwerkingsproblemen. Klachten waarbij EMDR zeer effectief kan zijn. 

 

Een belangrijk uitgangspunt voor mijn manier van werken is dat ieder mens van binnen oplossingen en antwoorden kan vinden om datgene te doen wat nodig is voor zijn haar herstel.  Als integratief therapeut begeleid ik jou om die hulpbronnen - je eigen toollkit akls het ware - te (her)ontdekken en in te zetten voor jezelf.

 

 

EMDR-therapie en meer

Mijn aanpak kan naast EMDR bestaan uit: gesprekken, imaginaties, visualisaties, ontspanningsoefeningen, mindfulness, interventies vanuit de cognitieve (gedrags)therapie, delenwerk, innerlijk kind werk en werkvormen gebaseerd op NLP,  ACT en systemisch werk. Wij doen wat jij op dat moment nodig hebt voor jouw herstel. Van A naar Beter.

 

Mijn praktijk voor Coaching en Therapie is gevestigd in Abcoude (gratis parkeren, dichtbij de A2/A9).

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

 
Karin

Mededeling inzake corona-pandemie

Om de verspreiding van Corona zo veel mogelijk te voorkomen volg ik de richtlijnen van het RIVM https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19#preventie :

 

 


 

Opleidingen & registraties

Als Therapeut ben ik aangesloten bij de VIT (Vereniging voor Integraal Therapeuten) en sta ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

 

Lidcodenummer VIT : 475.15.A. Licentienummer RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) 103253R AGB-code zorgverlener 90100524 . AGB-code praktijk 90060128.

 

Tevens ben ik aangesloten bij Samenwerkende EMDR Therapeuten Nederland.Ik volg jaarlijks bijscholing EMDR, zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en inzichten.

 

Mijn opleiding als Therapeut heb ik gevolgd bij de Nederlandse Academie voor Integratieve  Psychotherapie in Amsterdam,. Dit is een vierjarige opleiding. De afgelopen jaren heb ik diverse nascholingen gevolgd (o.a. EMDR, ACT, Voice Dialogue, Innerlijk Kind Werk).

 

 Registraties

Specialisaties

EMDR Therapie

Als therapeut begeleid ik mensen met uiteenlopende klachten met EMDR, zoals; (postraumatische) stress, (jeugd) trauma, angsten, fobieën.  verwerkingsproblemen, onzekerheid, negatief zelfbeeld. Klachten waarbij EMDR zeer effectief kan zijn. 

 

 

Hoe weet je dat EMDR kan worden toegepast?

In het begin van de EMDR-therapie zullen we uitgebreid aandacht  besteden aan de oorzaak en achtergrond van jouw klachten. Daarnaast wordt er een inschatting gemaakt van een aantal individuele kenmerken, waaronder de persoonlijke draagkracht en de last die je van de klachten ondervindt. Op basis hiervan zullen we beslissen of EMDR een geschikte interventie is. 

 

Hoe weet je dat EMDR kan worden toegepast?

In het begin van de EMDR-therapie zullen we uitgebreid aandacht  besteden aan de oorzaak en achtergrond van jouw klachten. Daarnaast wordt er een inschatting gemaakt van een aantal individuele kenmerken, waaronder de persoonlijke draagkracht en de last die je van de klachten ondervindt. Op basis hiervan zullen we beslissen of EMDR een geschikte interventie is. 

 

In overleg vinden we altijd een  voor jou passende behandeling.

 

 

 

De meest behandelde klachten met emdr in mijn praktijk:

Verschillende schokkende gebeurtenissen kunnen leiden tot verwerkingsproblemen. Bijvoorbeeld als je slachtoffer bent van een:

•           (auto)ongeval of verwonding

•           ernstige ziekte

•           overval

•           mishandeling of getuige van mishandeling/geweld

•           (seksueel) misbruik, aanranding of verkrachting

•           brand

•           natuurramp

 

Of bijvoorbeeld bij verlieservaringen:

 

•           verlies van een baan

•           verlies van een geliefde

•           verlies van autonomie

 

 

Werd EMDR eerst alleen toegepast bij mensen met een posttraumatische stressstoornis, nu wordt het steds breder toegepast. EMDR kan o.a.toegepast worden bij een hardnekkig negatief zelfbeeld of onzekerheid.

 

 

Tarieven

Een intakegesprek en de daaropvolgende sessies kosten doorgaans EUR 92,50,- voor een sessie van 1 uur met een uitloop van kwartier. 

 


Vergoedingen 

Mijn behandelingen komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding, mits je een aanvullende verzekering hebt. Dit hangt af van je verzekeraar en het gekozen pakket. Informeer daarom altijd eerst bij je verzekeraar naar de hoogte van de vergoeding.

 

De vergoeding ontvang je achteraf van je verzekeraar, op restitutiebasis. Je rekent dus altijd eerst met mij het volledige bedrag af en dient vervolgens je rekening in bij de verzekeraar.

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

 


Openingstijden

Maandag 9:00-17:30
Dinsdag 9:00-17:30
Woensdag 9:00-14:30/9:00-17:300 om de week
Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag telefonisch bereikbaar
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |