EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Mari louise | Integratieve Psychotherapie

Integratieve Psychotherapie - Purmerend - Mari louise
Therapie Purmerend
Tuinstee 61
1446 HH Purmerend
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Purmerend

Ik ben Mari louise, opgeleid in Sociale Psychologie, Integratieve psychotherapie, Mindfulness en ACT. In mijn praktijk behandel ik reeds meer dan 15 jaar individuele therapie, relatietherapie en emdr-therapie.

Betrokken onderzoeken we de onderliggende kern van jouw klachten, waarbij het tempo van jouw proces voorop staat. Jij staat centraal!

EMDR is een zeer effectieve behandelwijze bij trauma's, angsten en paniek, waarbij het doel is om de klachten te doen afnemen qua emotionele lading en vermijdingsgedrag.     


Wanneer therapie?
Soms maak je schokkende dingen mee in het leven die je belemmeren en waar je niet alleen uit komt: zo kun je last hebben van slapeloosheid, angst en verdriet voelen, je minderwaardig voelen en meer piekeren... Dan is het fijn om daar deskundige begeleiding bij te krijgen. Ben jij op zoek naar psychologische hulp? Graag help ik jou daarbij! 


Hoe werk ik?
Ik lever maatwerk, met respect en speciaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Vanuit een persoonlijke benadering zie ik jou als persoon, naast je klacht(en), en daarbij nodig ik je mild uit tot het verkrijgen van inzichten, aanleren van nieuwe vaardigheden en om stappen te maken, zodat jij je weer fijn kunt voelen.

Op ontspannen wijze, met openheid en soms ook met een vleugje humor, werken we naar je doel toe. Daarbij maak ik ook gebruik van jouw kwaliteiten en reeds aanwezige hulpbronnen. Samen ontdekken we wat jij nodig hebt om anders om te gaan met waar je tegen aan loopt, zodat je weer kunt genieten van je leven.


Trauma
Een trauma is een heel individuele en intieme ervaring, en kan niet vergeleken worden met wat anderen meemaakten. Het gaat om jouw ervaring en ook om jouw wens om weer gelukkig te zijn. Met emdr pakken we de impact van een heftige gebeurtenis in jouw leven aan zodat je weer vrij & puur kunt zijn in wie je bent.


Wat is EMDR?
EMDR is een bewezen effectieve behandeling bij trauma's alsook angsten en paniek, waardoor de emotionele lading zal verminderen. De emdr-behandeling volgt een vast behandelproocol waarbij het werkgeheugen veel tegelijkertijd moet verwerken: eerst leg ik rustig uit wat de emdr-sessie betekent, hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

Een emdr-sessie duurt gemiddeld een uur en we bespreken daarna altijd wat het effect voor jou is geweest. Zo nodig, als er bijvoorbeeld nog restklachten zijn, plannen we een vervolgsessie in. Het effect is een sterke vermindering van herbelevingen en afname van klachten en vermijdingsgedrag. Jij krijgt meer ruimte omdat de emoties die je erbij voelt minder sterk worden. 


Therapie  

♦ Wachtlijst is circa 2 tot 3 weken
♦ Snel een eerste afspraak.
♦ Vergoeding door zorgverzekering
♦ Geen eigen risico
♦ Geen verwijsbrief nodig
♦ De sessies kunnen in de Nederlandse, Engelse en Franse taal plaatsvinden. 

In mijn prettig ingerichte praktijkruimte kun je in alle rust werken aan je doel. 

Wil jij hulp bij de verwerking van nare ervaringen? Neem gerust contact met me op, je bent van harte welkom!

Ik ben aangesloten bij EMDRi netwerk nederland ( ENN).

International
♦ Therapy sessions can be held in English.
♦ la thérapie est possible en Francais.

Online therapie

Een emdr-behandeling leent zich niet voor online-sessies en kan enkel in de praktijkruimte plaatsvinden.

Voor overige begeleiding bied ik graag de mogelijkheid tot het voeren van online consulten; je ontvangt per email dan een uitnodigingslink waarna we de online sessie starten. De ervaring leert dat online sessies als prettig worden ervaren; geconcentreerd op dat moment werken we samen in alle rust aan je klachten en onderzoeken hoe jij je voelt en wat je op dat moment nodig hebt om concrete stappen te maken. Door tussentijdse evaluatie krijg je helder zicht op de stappen die je al maakt en daar ga je je als vanzelf al fijner door voelen. Je neemt weer de regie en voelt je vrij om te doen wat jij zo graag doet in je leven.

Opleidingen & registraties

Ik ben afgestudeerd in Social psychology en in Integratieve Psychotherapie.

Na enkele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2003 mijn oorspronkelijke passie en interesse voor de psychologie weer opgepakt en ben afgestudeerd aan de 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie. 

Vanuit enthousiasme, interesse, leergierigheid en verdere verdieping in mijn vakgebied ben ik verder gecertificeerd als: 
- ECP therapeut
- Trainer Mindfulness
- Trainer Acceptance Commitment Therapy.

Regelmatig volg ik bijscholingen, waaronder o.a.
- Cognitive gedragstherapie
- Arbeids-en organisatie psychologie
- Positieve psychologie,


Registraties

Tarieven

Het behandeltarief per sessie is € 95,00. Een sessie duurt gemiddeld 45 minuten.

Vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

AGB code zorgverlener 94013320/ 90047623. In het AGB-register worden alleen zorgverleners geregistreerd die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.00
Dinsdag 09.00 -17.00
Woensdag 09.00 - 17.00
Donderdag 09.00 - 17.00
Vrijdag 09.00 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |