EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Karin Kruisweg | Therapeut emdr-therapie

Therapeut-emdr-therapie-Abcoude
Leo Dongelmansstraat 12
1391 EW Abcoude

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Abcoude


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Integratieve Psychotherapie, EMDR, Coahing

 

- Kortdurend

- Effectief en eigentijds

- Geen wachtlijsten, dus snel een afspraak

- Mogelijkheden voor vergoeding

 

Mijn naam is Karin Kruisweg, Coach en Integratief Therapeut, geschoold in EMDR. Als therapeut begeleid ik mensen met uiteenlopende klachten, zoals; onzekerheid, negatief zelfbeeld,  fobieën, (postraumatische) stress, (jeugd) trauma, angsten, verwerkingsproblemen. Klachten waarbij EMDR zeer effectief kan zijn. 

 

Een belangrijk uitgangspunt voor mijn manier van werken is dat ieder mens van binnen oplossingen en antwoorden kan vinden om datgene te doen wat nodig is voor zijn haar herstel.  Als integratief therapeut begeleid ik jou om die hulpbronnen - je eigen toollkit akls het ware - te (her)ontdekken en in te zetten voor jezelf.

 

 

EMDR-therapie en meer

Mijn aanpak kan naast EMDR bestaan uit: gesprekken, imaginaties, visualisaties, ontspanningsoefeningen, mindfulness, interventies vanuit de cognitieve (gedrags)therapie en werkvormen gebaseerd op NLP, voice dialogue en systemisch werk. Wij doen wat jij op dat moment nodig hebt voor jouw herstel. Van A naar Beter.

 

Mijn praktijk voor Coaching en Therapie is gevestigd in Abcoude (gratis parkeren, dichtbij de A2/A9).

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Online therapie

Ik bied beeldbellen aan, als face to face contact in mijn praktijk, vanwege Covid-19 klachten of quarantaineverplichtingen, niet mogelijk is,. Voor EMDR vind ik beeldbellen niet passend. Intakegesprekken kunnen eventueel wel online plaatsvinden.

 

 

 

 Mededeling inzake corona-pandemie

Om de verspreiding van Corona zo veel mogelijk te voorkomen ga ik uit van de volgende afspraken, op basis van de richtlijnen van het RIVM https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19#preventie :

Zowel ik als mijn cliënten geven het aan als we verkoudheidsklachten hebben. Als de klachten het toelaten is er de mogelijkheid tot videobellen. Er kan weer een face to face contact plaatsvinden als er 24 uur helemaal geen verkoudheidsklachten zijn geweest.

Normaal hanteer ik de regel dat de sessie in rekening wordt gebracht als de afspraak korter dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd. In geval van verkoudheids- of griepverschijnselen komt deze regel te vervallen.

We houden 1,5 meter afstand gedurende het hele gesprek en ook bij binnenkomst en vertrek en geven elkaar geen hand. Om de EMDR mogelijk te maken maak ik gebruik van een EMDR stick en vraag ik je om je eigen koptelefoon mee te nemen.

In mijn wachtkamer staat ontsmettingsmiddel voor de handen en op het toilet is er de mogelijkheid om de handen te wassen met zeep en hebben we papieren handdoekjes.

De cliënten zitten op een stoel zonder leuningen.

Als je iets wilt drinken is het handig als je je eigen flesje met water meebrengt.

 

Opleidingen & registraties

Als Therapeut ben ik aangesloten bij de VIT (Vereniging voor Integraal Therapeuten) en sta ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

 

Lidcodenummer VIT : 475.15.A. Licentienummer RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) 103253R AGB-code zorgverlener 90100524 . AGB-code praktijk 90060128.

 

Tevens ben ik aangesloten bij Samenwerkende EMDR Therapeuten Nederland en bij de VMBN (Vereniging voor Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen). Ik volg jaarlijks bijscholing EMDR, zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en inzichten.

 

Mijn opleiding als Therapeut heb ik gevolgd bij de Nederlandse Academie voor Integratieve  Psychotherapie in Amsterdam,. Dit is een vierjarige opleiding. De afgelopen jaren heb ik diverse nascholingen gevolgd (o.a. EMDR, ACT, Voice Dialogue, Innerlijk Kind Werk).

 

 Registraties

Specialisaties

EMDR Therapie

Als therapeut begeleid ik mensen met uiteenlopende klachten met EMDR, zoals; (postraumatische) stress, (jeugd) trauma, angsten, fobieën.  verwerkingsproblemen, onzekerheid, negatief zelfbeeld. Klachten waarbij EMDR zeer effectief kan zijn. 

 

 

Hoe weet je dat EMDR kan worden toegepast?

In het begin van de EMDR-therapie zullen we uitgebreid aandacht  besteden aan de oorzaak en achtergrond van jouw klachten. Daarnaast wordt er een inschatting gemaakt van een aantal individuele kenmerken, waaronder de persoonlijke draagkracht en de last die je van de klachten ondervindt. Op basis hiervan zullen we beslissen of EMDR een geschikte interventie is. 

 

Hoe weet je dat EMDR kan worden toegepast?

In het begin van de EMDR-therapie zullen we uitgebreid aandacht  besteden aan de oorzaak en achtergrond van jouw klachten. Daarnaast wordt er een inschatting gemaakt van een aantal individuele kenmerken, waaronder de persoonlijke draagkracht en de last die je van de klachten ondervindt. Op basis hiervan zullen we beslissen of EMDR een geschikte interventie is. 

 

In overleg vinden we altijd een  voor jou passende behandeling.

 

 

 

De meest behandelde klachten met emdr in mijn praktijk:

Verschillende schokkende gebeurtenissen kunnen leiden tot verwerkingsproblemen. Bijvoorbeeld als je slachtoffer bent van een:

•           (auto)ongeval of verwonding

•           ernstige ziekte

•           overval

•           mishandeling of getuige van mishandeling/geweld

•           (seksueel) misbruik, aanranding of verkrachting

•           brand

•           natuurramp

 

Of bijvoorbeeld bij verlieservaringen:

 

•           verlies van een baan

•           verlies van een geliefde

•           verlies van autonomie

 

 

Werd EMDR eerst alleen toegepast bij mensen met een posttraumatische stressstoornis, nu wordt het steds breder toegepast. EMDR kan o.a.toegepast worden bij een hardnekkig negatief zelfbeeld of onzekerheid.

 

 

Tarieven

Een intakegesprek en de daaropvolgende sessies kosten doorgaans EUR 85,- voor een sessie van 1 uur met een uitloop van kwartier. 

 

Openingstijden

Maandag 9:00-17:30
Dinsdag 9:00-17:30
Woensdag 9:00-13:00
Donderdag 9:00-17:30
Vrijdag 9:00-17:30
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |