EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Erhard Föllmi | EMDR master practitioner

EMDR-master-practitioner-Hillegom
Waardenburg 112
2181 LM Hillegom
therapie-hillegom@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Hillegom

Heb je last van traumatische herinneringen die je maar blijven achtervolgen? Of heb je angstklachten? Met EMDR verliezen deze ervaringen en angsten hun kracht en emotionele lading. Dit werkt bevrijdend en je ervaart weer rust en ruimte voor het hier-en-nu. Ik ben als therapeut gespecialiseerd in EMDR en integratieve psychotherapie.

 

 

Hulpvraag

EMDR helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen uit het verleden. Daarmee verdwijnen of verminderen klachten die je als gevolg van het trauma hebt ontwikkeld, zoals: angst- en schrikreacties, nachtmerries en flashbacks, onzekerheid, prikkelbaarheid, concentratieproblemen, slapeloosheid, etc.

EMDR helpt ook bij diverse angstklachten, zonder dat daar een traumatische ervaring de oorzaak van is. Het gaat dan om irreële angsten, zoals: angst voor ernstige ziekten (smetvrees), sociale angst, pleinvrees, claustrofobie, hoogtevrees, vlieg- en rijangst, angst voor enge dieren en andere angsten.

 

 

Aanpak

Ik ben als therapeut gespecialiseerd in EMDR en integratieve psychotherapie. Een EMDR-traject loopt volgens een strak protocol en vraagt meestal om meerdere sessies, die om de week plaatsvinden. Afhankelijk van de aard van de klachten kan het nodig zijn het EMDR-traject met integratieve psychotherapie te bekrachtigen. Doel van de behandeling is dat de verwerking van nare ervaringen weer op gang komt, angsten hun lading verliezen en jij je weer beter gaat voelen.

 

 

Meer weten?

Spreekt mijn aanpak je aan en wil je meer weten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend en kostenloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek verkennen we globaal jouw hulpvraag en kijken we of ik je hierin kan begeleiden en of EMDR daartoe de juiste behandeling is.

Voel je een klick en heb je vertrouwen in de aanpak, dan starten we een therapie/EMDRtraject. In het traject staan vertrouwen en geheimhouding voorop. Ik ben aangesloten bij de onderstaande beroepsorganisaties en verbind me aan de ethische gedragscodes en klachtenregelingen van deze organisaties.

EMDR wordt door veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering (gedeeltelijk) gedekt.

 

 

Over mij

Ik ben Nederlander en Zwitser. Ik ben zowel technisch als mensgericht geschoold en heb vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen en projecten in diverse landen van de wereld. Mijn opleiding tot therapeut in de integratieve psychotherapie heb ik gedaan aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Als therapeut ben ik ECP gecertificeerd. Het European Certificate of Psychotherapy is het Europese keurmerk voor psychotherapie dat staat voor professionaliteit en integriteit van de therapeut.

Verder heb ik me gespecialiseerd in:

  • EMDR aan het Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT);
  • Klassieke hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie;
  • Imaginatie coaching aan de School voor Imaginatie;
  • Stress en burn-out coaching aan het CSR Centrum.

 

Ik ben als EMDR master Practitioner aangesloten bij de Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland. Deze netwerkorganisatie vertegenwoordigt therapeuten die voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van EMDR-behandelingen.

Praktische informatie

Werktijden: Op werkdagen van 9 tot 18 uur. Bij uitzondering ook 's avonds.
Tarieven: € 85,- per sessie (tarief voor therapie is vrijgesteld van BTW).
Sessieduur: Ongeveer 75 minuten.
Opleidingen: Integratieve psychotherapie en klassieke hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie; EMDR master practitioner aan het Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT); imaginatiecoaching aan de School voor Imaginatie; Stress en burn-out coaching aan het CSR Centrum.
Beroepsvereniging: VIT, RBCZ, NAP, NOBCO. Verder ben ik aangesloten bij de Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland en ben ik partner van CSR Centrum voor stress en burn-out coaching.

Ligging

Reviews Therapie Hillegom

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Hillegom - Erhard Föllmi

rating
Waardering van 4,8 uit 5
Op basis van 4 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Zeer deskundig

“De therapeut is een zeer betrouwbaar vriendelijke man. Zeer deskundig. Geeft zonodig na de emdr sessie. Empatisch en rustige benadering .Heeft u een emdr therapet nodig. Is dhr Follmi aan te bevelen.”

| Lisse | 4 feb 2019
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Hele fijne ervaring gehad met EMDR

“Hele fijne ervaring gehad met EMDR. Ik heb een traumatische ervaring meegemaakt waardoor er lichamelijk dingen niet meer mogelijk waren.

Door de EMDR therapie is gevoel bij de traumatische ervaring acceptabel geworden. Waardoor de lichamelijke dingen weer mogelijk zijn. De therapeut heeft daar ook zeker een groot aandeel in.

Ik heb me zeer op mijn gemak gevoeld waardoor de sessies ook prettig waren.”

| 20 nov 2018
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Erhard heeft mij heel goed geholpen.

“Deze EMDR therapie bij Erhard heeft mij heel erg geholpen om te slagen voor mijn rijbewijs. Ik had heel erg last van zenuwen die ik niet onder controle kon krijgen, maar daar heeft Erhard mij heel goed bij geholpen.   Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald met veel minder zenuwen en veel meer zelfvertrouwen.”

| 3 okt 2018
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Heel tevreden over zijn aanpak

“Na een psychose ben ik gelukkig weer opgekrabbeld en aan het werk gegaan. Toch was ik daarna nog angstig.   Via EMDR hebben we die angsten aangepakt en nu voel ik mij weer goed en zie het leven weer vanuit positief perspectief. Erhard gaf me de ruimte om dit op mijn eigen manier te doen.   Ik ben heel tevreden over zijn aanpak.”

| Velserboek | 30 aug 2018
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |