EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Erhard Föllmi | EMDR master practitioner

EMDR-master-practitioner-Hillegom
Waardenburg 112
2181 LM Hillegom
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Hillegom

Heb je last van traumatische herinneringen die je maar blijven achtervolgen? Of heb je angstklachten? Met EMDR verliezen deze ervaringen en angsten hun kracht en emotionele lading. Dit werkt bevrijdend en je ervaart weer rust en ruimte voor het hier-en-nu. Ik ben als therapeut gespecialiseerd in EMDR en integratieve psychotherapie.

 

 

Hulpvraag

EMDR helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen uit het verleden. Daarmee verdwijnen of verminderen klachten die je als gevolg van het trauma hebt ontwikkeld, zoals: angst- en schrikreacties, nachtmerries en flashbacks, onzekerheid, prikkelbaarheid, concentratieproblemen, slapeloosheid, etc.

EMDR helpt ook bij diverse angstklachten, zonder dat daar een traumatische ervaring de oorzaak van is. Het gaat dan om irreële angsten, zoals: angst voor ernstige ziekten (smetvrees), sociale angst, pleinvrees, claustrofobie, hoogtevrees, vlieg- en rijangst, angst voor enge dieren en andere angsten.

 

 

Aanpak

Ik ben als therapeut gespecialiseerd in EMDR en integratieve psychotherapie. Een EMDR-traject loopt volgens een strak protocol en vraagt meestal om meerdere sessies, die om de week plaatsvinden. Afhankelijk van de aard van de klachten kan het nodig zijn het EMDR-traject met integratieve psychotherapie te bekrachtigen. Doel van de behandeling is dat de verwerking van nare ervaringen weer op gang komt, angsten hun lading verliezen en jij je weer beter gaat voelen.

 

 

Meer weten?

Spreekt mijn aanpak je aan en wil je meer weten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend en kostenloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek verkennen we globaal jouw hulpvraag en kijken we of ik je hierin kan begeleiden en of EMDR daartoe de juiste behandeling is.

Voel je een klick en heb je vertrouwen in de aanpak, dan starten we een therapie/EMDRtraject. In het traject staan vertrouwen en geheimhouding voorop. Ik ben aangesloten bij de onderstaande beroepsorganisaties en verbind me aan de ethische gedragscodes en klachtenregelingen van deze organisaties.

EMDR wordt door veel zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering (gedeeltelijk) gedekt.

 

 

Over mij

Ik ben Nederlander en Zwitser. Ik ben zowel technisch als mensgericht geschoold en heb vele jaren ervaring in het begeleiden van mensen en projecten in diverse landen van de wereld. Mijn opleiding tot therapeut in de integratieve psychotherapie heb ik gedaan aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Als therapeut ben ik ECP gecertificeerd. Het European Certificate of Psychotherapy is het Europese keurmerk voor psychotherapie dat staat voor professionaliteit en integriteit van de therapeut.

Verder heb ik me gespecialiseerd in:

  • EMDR aan het Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT);
  • Klassieke hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie;
  • Imaginatie coaching aan de School voor Imaginatie;
  • Stress en burn-out coaching aan het CSR Centrum.

 

Ik ben als EMDR master Practitioner aangesloten bij de Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland. Deze netwerkorganisatie vertegenwoordigt therapeuten die voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van EMDR-behandelingen.

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Stuur een bericht

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtPraktische informatie

Werktijden: Op werkdagen van 9 tot 18 uur. Bij uitzondering ook 's avonds.
Tarieven: € 75,- per sessie (tarief voor therapie is vrijgesteld van BTW).
Sessieduur: Ongeveer 75 minuten.
Wachtlijst: Maximaal één tot twee weken.
Opleidingen: Integratieve psychotherapie en klassieke hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie; EMDR master practitioner aan het Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT); imaginatiecoaching aan de School voor Imaginatie; Stress en burn-out coaching aan het CSR Centrum.
Beroepsvereniging: VIT, RBCZ, NAP, NOBCO. Verder ben ik aangesloten bij de Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland en ben ik partner van CSR Centrum voor stress en burn-out coaching.

Ligging


Alle EMDR-therapeuten in Hillegom >>

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Emdrtherapie.net - Emdr-therapeuten in NL
| Login | Disclaimer |