EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Jacqueline | Integratief Therapeut - EMDR-therapie

Integratief-Therapeut---EMDR-therapie-Hollandsche Rading
EMDR Hilversum-Soest-Bilthoven
Vuursche Dreef 75
3739 KS Hollandsche Rading


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR Hilversum-Soest-Bilthoven


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Soms maken we dingen in ons leven mee die zo heftig zijn dat we daar in het hier en nu last van blijven houden. Ook na langere tijd kunnen we dan onverwacht te maken krijgen met nare beelden van toen, schrikreacties hebben of slecht slapen.

 

In het dagelijkse leven spelen deze herinneringen dan ineens op en belemmeren ons om het leven te leiden zoals we dat eigenlijk zouden willen. EMDR is dan een effectieve therapie om deze nare gebeurtenissen te verwerken. Het blijven dan nare gebeurtenissen, maar in het hier en nu geven ze niet meer zoveel sensaties dat dit ons belemmert.

 

Mijn praktijk ligt in Hollandsche Rading, De Bilt, centraal tussen Hilversum, Soest, Bilthoven en Utrecht.

 

 

Emdr-therapie

In mijn praktijk pas ik EMDR regelmatig toe. Voordeel van deze behandeling is dat je de nare gebeurtenis voor de therapie niet helemaal onder woorden hoeft te brengen. EMDR werkt met een beeld, waarbij jij de nare ervaring het sterkste ervaart.

 

Vanuit dat beeld wordt het verwerkingsproces in de hersenen op gang gebracht gecombineerd met piepjes in je oren, oogbewegingen of tikjes aan de zijkanten van je knie. Vaak is er na een of twee sessies al resultaat. Soms zijn er echter meerdere sessies nodig, omdat er meerdere nare dingen zijn gebeurd waarvan je in het hier en nu last hebt.

 

In mijn praktijk is de EMDR behandeling vaak onderdeel van een breder behandelplan. Er wordt dan niet alleen gewerkt aan het verwerken van een nare gebeurtenis, maar ook aan zelfvertrouwen en veerkracht, zodat je weer in je kracht komt te staan en het leven kunt leiden waar jij je prettig bij voelt.

 

Wil je meer weten? Mail gerust voor meer informatie, een kennismaking of intake.

 

 

Over de therapeut

Ik ben Jacqueline. Na gewerkt te hebben als orthopedagoge, onderwijskundige en communicatie manager in de profit en non-profit sector, wilde ik graag weer mensen één op één gaan begeleiden. Ik ben toen de vierjarige opleiding voor integratieve psychotherapie gaan doen.

 

Sinds 2011 heb ik een praktijk aan huis. Ik werk daarbij samen met huisartsen en diverse andere disciplines.

 

In de praktijk begeleid ik mensen in hun persoonlijke proces. Ze krijgen zo meer inzicht in zichzelf, hun belemmeringen en patronen en kunnen beter gebruik maken van hun eigen hulpbronnen en kwaliteiten. In dit veranderingsproces lukt het mensen vaak om weer echt in hun kracht te komen en de dingen te doen die er voor hen toe doen.

 

Ik vind het mooi om mee te mogen lopen in dit persoonlijke proces. Elk mens is anders en dat maakt mijn werk extra afwisselend en interessant. Ik doe het met veel plezier.

 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Jacqueline

 

Opleidingen & registraties

Orthopedogogiek en Onderwijskunde Universiteit Utrecht, Hypnotherapie en Integratieve Psychotherapie, dieverse bijscholingen waaronder EMDR bij BiVTRegistraties

Tarieven

98,00 per sessie

Ligging

© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |