EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Jose | psychosociaal therapeut

psychosociaal-therapeut-Amersfoort
Therapie Amersfoort
Afrikaring 109
3823CJ Amersfoort

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Amersfoort


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Blijft u last houden van de gevolgen van een traumatische ervaring? Een ongeval, verlies, gepest of krenkingen in de jeugd die nog steeds invloed hebben op het hier en nu. Heeft u last van een negatief zelfbeeld?

 

EMDR is een bewezen en effectieve behandelmethode om nare ervaringen te verwerken.

 

 

Hoe gaat EMDR in zijn werk?

Eye Movement Dsensitization and Reprocessing afgekort EMDR werkt bij klachten die zijn ontstaan als gevolg van nare ervaringen.

De therapeut zal vragen beelden van de nare ervaring met de daarbij behorende gevoelens en gedachten op te roepen. Via de koptelefoon hoort u klikjes afwisselend in het linker- en rechteroor. Hierdoor komen beelden en gedachten op gang. Door de klikjes wordt het natuurlijke verwerkingsmechanisme gestimuleerd en vermindert de emotionele lading van de nare ervaring.

 

 

Wie ben ik?

 Mijn naam is José. Ik ben in 1959 in Enschede geboren. Van jongs af aan heb ik interesse in het doen en laten van mensen.

Na mijn middelbare schooltijd ben ik daarom de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gaan volgen bij Stichting Sint Franciscushof in Raalte. Na het behalen van het diploma ben ik vervolgens vijf jaar werkzaam geweest binnen de opnameafdeling. Hierna heb ik de HBO opleiding tot verpleegkundige in de maatschappelijke gezondheidszorg richting GGZ gevolgd aan de Hogeschool Midden Nederland.

Na een korte periode bij een Riagg werkzaam te zijn geweest heb ik de opleiding hypno- & psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gevolgd. In de periode 2004 tot 2006 heb ik de opleiding supervisiekunde met succes afgesloten.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

José


Registraties

Ligging

© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |