EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Saar | GZ-psycholoog

GZ-psycholoog - Berghem - Saar
GZ-Psycholoog Oss
Burgemeester van Erpstraat 4
5351 AC BerghemGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Oss-Berghem


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

 

Mijn praktijk

Een belangrijke voorwaarde om succes te boeken is dat jij je op je gemak voelt. Binnen onze praktijk doen wij er alles aan om je in een informele en huiselijke sfeer te ontvangen wat een bijdrage kan leveren om je op je gemak te laten voelen.

 

Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee kinderen. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik psychologie gestudeerd waarin ik mij gespecialiseerd heb in arbeids, organisatie en klinische psychologie. Tevens ben ik geregistreerd GZ-psycholoog.

 

Als praktijkhouder ben ik merendeel werkzaam geweest in het klinisch psychologische werkveld waar ik vooral met jongvolwassenen, volwassenen en ouderen in de eerste en tweedelijns psychologische gezondheidszorg als therapeut met diverse soorten problematiek heb gewerkt.

 

Daarnaast heb ik mensen begeleid met arbeidsgerelateerde vraagstukken waarbij je moet denken aan loopbaanvraagstukken, coaching en functionerings- en kwaliteitsonderzoeken.

 

Het geeft me voldoening mee te mogen denken in de hulpvraag waar mensen mee komen en ik blijf het altijd bijzonder vinden dat mensen zich open durven te stellen en het aandurven om aan hun hulpvraag te werken en uit het “oude vertrouwde” te stappen.

 

Ieder mens is in mijn beleving uniek en het fascineert me om te zien wat voor een groei mensen door kunnen maken. Ik heb de overtuiging dat ieder mens zijn eigen talenten heeft, die behulpzaam kunnen zijn bij het werken aan je hulpvraag.

 

Het motiveert me dan ook als ik zie dat mensen een groei doormaken en goed in hun vel komen te zitten. Voor mij is het vak psycholoog het mooiste beroep dat er bestaat!

 

Ik vind het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen en ik volg regelmatig cursussen om qua kennis up-to-date te blijven om zodoende zo goed mogelijk bij mensen te kunnen blijven aansluiten.

 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Saar

 

Opleidingen & registraties

  • Arbeids, organisatie en klinische psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen
  • Geregistreerd GZ-psycholoog

Tarieven

  • Individuele therapie: € 88,-

 

 

 

Vergoeding

Je hebt vanuit je basisverzekering recht op vergoeding voor psychologische hulp in de Generalistische Basis GGZ. Een sessie bestaat altijd uit 45 minuten gesprekstijd en 15 minuten administratietijd voor de psycholoog.

Ligging


© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |