EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Marlies | Psychodynamisch therapeut

Psychodynamisch therapeut - Assen - Marlies
Therapie & Coaching Assen
Oostersingel 19
9401JZ Assen
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Assen

EMDR als krachtige techniek binnen de psychodynamische therapie.
Is er iets in het verleden met je gebeurd wat heel veel impact op je heeft gehad?   En waar je vandaag de dag door belemmerd wordt? Bijvoorbeeld door niet helemaal het gevoel te hebben dat je leeft, veel op je hoede bent, weinig van dingen kunt genieten...

Het maakt niet uit wát je hebt meegemaakt. Zolang een herinnering uit het verleden jou belemmert te leven in het hier en nu, is het goed te kijken wat nodig is om hier vanaf te komen.

Heb je het verlangen om te Leven? Meer in het hier en nu te zijn en genieten van wie je bent en wat je doet?

Graag help ik je om eerst te onderzoeken welk deel van de nare gebeurtenis jou het meest belemmert vandaag de dag. Stap voor stap begeleid ik je om die herinnering los te koppelen van het hier en nu. Dat is eigenlijk wat EMDR doet. Het doel is om jou weer vrij te zetten, dat je weer volop mag en kunt genieten. 

 

EMDR en psychodynamische therapie

Als psychodynamisch therapeut staat niet de therapie, maar de cliënt centraal. Mocht blijken dat er meer nodig is dan EMDR, dan voeg ik in de sessies elementen uit andere technieken toe, of ik integreer technieken met elkaar. Tijdens een sessie kan ik bijvoorbeeld een ontspanningsoefening aanbieden, om je veilg te voelen. Of ik ondersteun je door meer contact te laten maken met je lichaam.

Met mijn slogan van mijn praktijk: "Beweeg jouw beweging' is het mijn missie om mensen te helpen vernieuwd in hun kracht te gaan staan. En met EMDR hoop ik je vooral lichter en vrijer door het leven te laten gaan. Dat je van binnenuit voelt en bruist: "Ik geniet volop van het leven."

Marlies

Mededeling inzake corona-pandemie

Sessies kunnen gewoon in de praktijk gehouden worden. Bij klachten gerelateerd aan corona, laat je voor een sessie op tijd testen, zodat er een uitslag bekend is, of we maken een nieuwe afspraak. Bij coronagerelateerde klachten, breng ik een annulering binnen 24 uur niet in rekening.

Opleidingen & registraties

Opleidingen:

Psychodynamische therapie
PSBK
NLP Practitioner

Registraties:

Lid van beroepsvereniging VBAG, onder licentienummer 21908005

AGB Praktijkcode: 90069518
AGB Zorgverlenerscode: 90110618


Registraties

Specialisaties

Tijdens de intake stel ik samen met de cliënt een doel op, waar hij of zij aan wil werken met mijn ondersteuning als therapeut. Elke cliënt en elk traject met een cliënt is uniek. En daardoor niet te voorspellen hoeveel sessies noodzakelijk zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Na twee tot drie sessies evalueren we hoe het gaat, of het traject aansluit bij de verwachtingen en wat er verder nodig is om het voorafgestelde doel te behalen.

Naast EMDR zijn er diverse therapieën die ondersteunend aan het proces van de cliënt zijn. Ik pas bijvoorbeeld ook regelmatig lichaamswerk en cognitieve gedragstherapie toe.

Kinderen vanaf 8 jaar zijn ook welkom in mijn praktijk. Bij interesse: vraag naar de mogelijkheden.

De meest behandelde klachten met emdr in mijn praktijk:

Mijn gegeven trajecten waarin EMDR plaatsvonden, hebben mooie resultaten opgeleverd. Mensen zijn vrij gekomen van trauma's van o.a. ziekenhuisbehandelingen, geweldsituaties en verkeersongelukken. 

Wat ik voorál belangrijk vind, is dit:

Denk nou niet: "Goh, is mijn verhaal wel erg genoeg?" Want: elke steen die op jouw pad die je in de weg zit, wordt pas vervormd of anders gepositioneerd, op het moment dat jij het aankijkt. Hoe groot of klein die steen ook is. 

Mag ik je uitnodigen een leven van vrijheid aan te gaan?

Tarieven

Mijn uurtarief is €81,50.
Een EMDR sessie duurt 75 tot 90 minuten.

Voor een vrijblijvend intakegesprek draag je €38,75 bij. Dit gesprek levert je altijd al inzichten op, om verder op weg te komen.

Het zakelijk uurtarief voor psychodynamische therapie is € 97,50.

Indien je aanvullend verzekerd bent bij een ziektenkostenverzekeraar, heb je mogelijk recht op gedeeltelijke vergoedingen. Dit is afhankelijk of je verzekering een contract heeft afgesloten met de VBAG. Vraag de verzekeraar naar de mogelijkheden.

In het kader van vitaliteit en duurzaamheidsthema's, zijn werkgevers vaak ook bereid (gedeeltelijk) financieel bij te dragen aan therapie. 


Openingstijden

Maandag 19-21:30 uur
Dinsdag 9-17:00 uur
Woensdag 9-17:00 uur
Donderdag 9-15:00 en 21:30 uur
Vrijdag 9-13:00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |