EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Regine | Ervaringsgerichte therapie

Ervaringsgerichte therapie - Zwolle - Regine
Therapie Zwolle
Beukenallee 2
8019 BA Zwolle
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-Therapie Zwolle

Wanneer jij last hebt van een steeds terugkerende angst of nare gevoelens die je zomaar overvallen zonder dat je daar invloed op lijkt te hebben, kan EMDR helpend zijn voor jou. 

  

Wat de reden ook is dat je deze site bezoekt, ik geloof dat de stap maken om hulp/steun te zoeken altijd een goede keuze is en dat in jou het antwoord te vinden is. Als er veel is in je leven, aan zorgen, pijn of verdriet, kan dat veel energie kosten. Het is fijn om dan even bij iemand op adem te komen. Wees welkom op een veilige plek, met alles wat er is.

 

Ik werk ervaringsgericht:

Dit betekent dat we niet alleen gaan praten over waar je tegenaan loopt maar ook contact maken met wat er vanbinnen bij je is, Zo word je je bewust van hoe jij het altijd doet. En zo kan je het herkennen en daardoor leren te kiezen. Dit kan met behulp van praktische oefeningen en/of technieken die je meer bij jezelf brengen of door middel van systemisch werken of psycho synthese.

 

Jij als geheel:

Het is belangrijk om je hoofd te verbinden met je ziel en je lichaam. Ik geloof dat heel veel lichamelijke klachten ontstaan doordat er iets in je psyche verstoord is. Als je meer ruimte en aandacht geeft aan wat je vanbinnen voelt, kan het naar buiten komen. Dit is spannend en voelt kwetsbaar, maar ook als thuiskomen. Het klopt.

 

Lichaamsgericht:

Ik wil in de sessies aandacht hebben voor je gedachten, je gewoonten en de signalen van je lichaam. Zo ga je dit steeds meer herkennen en kan je meer vanuit jezelf je verbinden met de ander.

 

In het hier en nu:

Ik geloof dat ervaringen in het nu, iets zeggen over daar en dan. Ik wil graag werken met wat zich nu aandient, bij jou en in contact met mij. 

 

Vanuit de Bron:

Ik wil graag zonder oordeel en schaamte kijken naar alles wat er is. Ik geloof dat God de bron is van de liefde. Zijn aanwezigheid in mijn leven is geen spiritueel gevoel, maar krijgt gestalte in contact met mensen om me heen. Liefde zit in de kern van ieder mens. Ik geloof dat hoe dichter we bij onszelf komen, dat dat onze bestemming is. Vanuit me gedragen weten in een groter geheel, wil ik leven en werken. Ik vertrouw erop dat Hij erbij is in elk gesprek. Ongeacht je eigen geloofsovertuiging ben je welkom! Ik geloof dat er geen enkele ervaring of geloofsovertuiging bestaat, waarin we elkaar niet zouden kunnen ontmoeten, Ons mens zijn verbindt ons op weg naar heling en herstel.

De werkwijze waar vanuit ik geleerd heb, komen voort uit de Gestalttherapie, Psychosynthese, Bio-energetica, Somato Emotional Release, Emotionally Focused Therapy (EFT - Sue Johnson), Voice Dialogue, Transactionele Analyse, EMDR en Systemisch werk. Ik maak gebruik van oefeningen en technieken uit die stromingen. Door supervisie, intervisie en bijscholingen blijf ik onderweg. 

 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Regine

 

Online therapie

Ik geef normaal gesproken geen online therapie. Het liefst wil ik live contact. Maar als het soms niet anders kan, geef ik online sessies. De intake is altijd live. EMDR is online niet mogelijk. 


Mededeling inzake corona-pandemie


 

Opleidingen & registraties

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Dit waarborgt mede de kwaliteit van mijn werk.

 

Nibig: Wkkgz-geregistreerd 529751

NFG VPMW 9221

Register therapeut BCZ®: 200556R

AGB-code Praktijk: 90068019

AGB-code Therapeut: 90109006

EFT relatietherapeut

Gevolgde opleidingen / trainingen

Spectrum13: Ervaringsgericht therapeut

EFT relatietherapie: Training Emotionally Focused Therapy 

NEM academy: EMDR basistraining

Con Amore: Psychosociale Basiskennis Registraties

Specialisaties

EMDR

De meest behandelde klachten met emdr in mijn praktijk:

  1. Onzeker of negatief zelfbeeld
  2. Trauma verwerking
  3. Stemmingsproblematiek (somberheid en angst)
  4. Keuzeproblematiek

Tarieven

Hieronder vind je de tarieven die gelden vanaf 1 januari 2023. De tarieven zijn inclusief voorbereiding en administratietijd:
Therapie sessie € 87,- (55 min.)

Op basis van de intake kunnen we samen kijken of het passend is bij wat je zoekt.   

 

Vergoedingen

Soms wordt individuele therapie (gedeeltelijk) vergoed. Vergoedingen vinden plaats vanuit de aanvullende verzekering en vallen onder alternatieve geneeswijzen of psychosociale zorg. Je hebt geen verwijsbrief nodig. Graag verwijs ik je door naar jouw zorgverzekering om hierover te informeren. Dit verschilt per zorgaanbieder en pakket.

 

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag 9.00 - 22.00
Woensdag -
Donderdag 9.00 - 17.00
Vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |