EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Sandra Plas | EMDR/Psychosociaal therapeut

EMDR-Psychosociaal-therapeut-Purmerend
Helsinkihaven 30
1448 KP Purmerend
sandra@datzitzo.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Purmerend

Mijn naam is Sandra Plas. Ik ben werkzaam als psychosociaal therapeut in Purmerend.
EMDR is één van mijn behandelmethodieken naast gesprekstherapie, mindfulness, mindfulkids en coaching.

 

 

EMDR

Wanneer je nog last heb van de gevolgen van een traumatische ervaring kan dat je geluk in het dagelijks leven in de weg staan. Mijn ervaring is dat niet iedereen zich hiervan bewust is. Soms zijn pijnlijke ervaringen diep weggestopt. Dit kan op den duur klachten geven, zowel psychisch als lichamelijk.

EMDR kan je helpen bij de verwerking van de ervaring. Regelmatig wordt na de EMDR ook mindfulness ingezet om het traject van hulpverlening nog completer te maken.Uiteraard gaat dit in overleg. Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar wat voor jou passend is.
  

 

Intensieve persoonlijke begeleiding bij:

Spanning en stress, angsten en fobieën, trauma's, depressie, slapeloosheid, (chronische) lichamelijke klachten, werkgerelateerde problemen (dreigend ontslag, te hoge werkdruk/burn-out, re-integratie na ziekte), relatieproblemen.

 

  • Emdr (traumatherapie),
  • Mindfulness (partnerrelaties, individueel en groepsverband),
  • Mindfulness voor kinderen (7-12 jr),
  • Coaching (personal,life, job en burn-out-/preventie).
  • Vergoeding door zorgverzekeraars!

 

 

Over Sandra  

Na vele jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest (P&O werkveld/leidinggevend) weet ik uit eigen ervaring wat het is om met stressklachten om te gaan. Je bent druk, je hebt allerlei verplichtingen en komt nauwelijks aan jezelf toe. Je partner, je kind, je werk, familie en vrienden.....alles is zo belangrijk. Je dwaalt af van jezelf, van je behoeften en verlangens.

 

Op het moment dat je je dit realiseert, dan pas kan er iets veranderen. Inzicht in je gedachten, je gevoelens en je gedrag zorgen ervoor dat je betere keuzes maakt en je mede hiedoor meer vrijheid en geluk ervaart.  

 

Mijn achtergrond (onder andere Psychologie en NLP master advanced) en ambitie zorgden ervoor dat ik mijn innerlijke kracht wilde inzetten om anders te gaan leven. Het roer moest om. Ik heb diverse studies opgepakt en ervoor gekozen om als zelfstandig therapeut mensen te begeleiden die last hebben van uiteenlopende psychische en lichamelijke klachten.

 

Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Het is heel fijn om mensen te kunnen helpen, zoals ik mezelf ooit heb geholpen.    

 

Mindfulness

Ik geef sinds 2009 Mindfulnesstraining (groep, individueel, partnerrelatie en kinderen) Deze training is een combinatie van MBSR/MBCT, kortgezegd: stressreductie en cognitieve gedragstherapie.


In 8 weken krijg je tools om beter om te gaan met spanning en stress. Je leert door middel van aandachtoefeningen af te stemmen op je adem, lichaam, gevoelens en gedachten.

 

Naast de aandachtoefeningen is er een belangrijk deel theorie welke handvatten biedt om beter om te gaan met piekergedachten, depressie, overspannenheid, burn-out en ongewenste gedragspatronen. Mindfulness is ook heilzaam bij chronische lichamelijke klachten.

In januari 2019 starten er weer nieuwe groepstrainingen in Purmerend en Wormerveer.
Op maandag-,dinsdag- en woensdagavond en vrijdagmiddag. De dinsdagavond in Wormerveer en de overige dagen/avonden in Purmerend Weidevenne.

 

Liever individueel of samen met je partner? Dag en tijdstip in overleg, training geheel op maat! Kindertraining is er ook in groepsverband, individueel of ouder-kind.

 

 

VERGOEDING 

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden mijn behandelingen omdat ik beschik over zowel medische als psychosociale kennis voor vaktherapeuten. (richtlijnen PLATO opgesteld door Universiteit van Leiden in opdracht van zorgverzekeraars) en daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging CAT complementair, psychosociale stroming.

 

Wil je meer informatie over mijn behandelingen en/of trainingen?

Neem dan contact met mij op.

 

NB: Je kunt in Purmerend gratis voor de deur parkeren en bus 308 stopt om de hoek.

 

Praktische informatie

Werktijden: 10.00 tot 21.30
Tarieven: 50-85 euro p.u.
Sessieduur: Van 1 tot 2.5 uur.
Opleidingen: Psychologie, NLP, HBO Natuurgeneeskunde o.a voedingstherapie en reiki, HBO Medisch. HBO Psychosociaal, EMDR. Mindfulkids 7-12 jaar.
Beroepsvereniging: CAT Complementair
Diversen: aangesloten bij Klachtenportaal zorg

Ligging

© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |