EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie
EMDR-therapeut - Eersel - Karin
Therapie Eersel
Stokkelen 13
5521 NB Eersel
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtKarin | EMDR-therapeut

EMDR-therapie Eersel

Mijn naam is Karin, ik ben opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en heb veel ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. 


Daarnaast heb ik diverse bijscholingen gedaan, zoals lichaamsgericht werken, emdr-therapie, meditatie, mindfulness, compassie training, relatietherapie, NLP en hypnotherapie. Ook ben ik stresspreventie- en burn-out coach.

Ik ben geregistreerd bij de NFG en de RBCZ.


Therapie, coaching, trainingen

In 2007 heb ik mijn praktijk opgericht. Naast mijn eigen praktijk voor therapie en coaching heb ik ruim 22 jaar gewerkt bij GGzE o.a. als casemanager bij complexe en langdurige hulpvragen als spv-er bij het act team voor vroeg-psychose en daarna als trainer bij het centrum autisme. Ik heb beide banen lange tijd gecombineerd.

Omdat de laatste jaren steeds meer cliënten mijn praktijk weten te vinden, ben ik gestopt met mijn andere baan, waardoor ik me nu al weer geruime tijd volledig kan richten op mijn eigen praktijk.

Naast het werken met inzichtgevende gesprekstechnieken werk ik lichaamsgericht.

Je kunt terecht voor individuele gesprekken, daarnaast worden er verschillende trainingen aangeboden in groepsverband. Met en van elkaar leren, stimuleert en zorgt er voor dat je het maximale uit je zelf kunt halen.


Wat kun je van mij verwachten

Ik bied je mijn volle aandacht, ik hou ervan om echt contact te hebben, te delen over wat er voor jou werkelijk toe doet en werk vanuit een oprechte interesse in mensen.

 

De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling, door me te verdiepen in mindset en emoties en heb ik onder andere door middel van mediatie mijn intuïtie verder ontwikkeld. Deze kennis en ervaring breng ik in elke sessie.

 

Vanuit een open mindset stel ik je vragen die jou helpen om het beste uit jezelf te halen. Als jij ook persoonlijk wilt groeien en ontwikkelen ben je van harte welkom. Ik kijk ernaar uit je te leren kennen.

 

 

“Een belangrijk uitgangspunt bij mijn werkwijze, is het geloof in het vermogen van ieder mens om zichzelf te herstellen en ontwikkelen. Je kunt zelf richting geven aan je leven. Vanuit mijn praktijk help ik mensen op een betrokken manier bij het vinden van hun eigen pad.”


Graag help ik u:

- meer ontspannen in het leven staan
- uw eigen kracht terugvinden 
- meer levensvreugde ervaren
- uw eigen grenzen beter herkennen en aangeven

 

 

Gesprekken

De manier waarop u denkt, heeft veel invloed op hoe u de wereld beleeft. Door gesprekken – met technieken uit onder meer de oplossingsgerichte therapie en gedragtherapie – krijgt u meer inzicht in uw levensgeschiedenis, uw waarden en normen en gedachtepatronen. En dat is de eerste stap naar verandering: als u de patronen die u beperken herkent, kunt u ze gemakkelijker loslaten. 

“Ons leven is slechts wat onze gedachten ervan maken.” ~ Marcus Aurelius, Romeins keizer (121-180)

 

 

EMDR-therapie

EMDR staat voor: Eye Movement Desensitization and Reprocessing
Het is een snelle en effectieve behandelmethode voor het verwerken van nare ervaringen en trauma's.

 

Het is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van traumatische ervaringen. Dit kan zijn een schokkende ervaring, zoals een verkeersongeval of een geweldsmisdrijf. Maar ook voor andere ervaringen die veel invloed hebben gehad op de ontwikkeling van iemands leven zoals pesterijen of krenkingen in de jeugd, die in het hier-en-nu nog steeds invloed hebben kan de methode gebruikt worden. 

 

Voor de regio Bergeijk - Eersel - Veldhoven - Valkenswaard - Reusel - Hapert - Bladel- Casteren-Hoogeloon-Vessem

 

Online therapie

In overleg kunnen we kijken welk medium het meest eenvoudig is.
Zo kunnen we connecten video bellen via Whats app, facetime, messenger of zoom 

Opleidingen & registraties

 Ik ben opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en heb veel ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast heb ik diverse bijscholingen gedaan, zoals lichaamsgericht werken, emdr-therapie, meditatie, mindfulness, compassie training, relatietherapie, NLP en hypnotherapie. Ook ben ik stresspreventie- en burn-out coach.

Ik ben geregistreerd bij de NFG en de RBCZ.Registraties

Tarieven

mijn tarief is €125 per sessie

Openingstijden

Maandag 8.00 - 1715
Dinsdag 8.00 - 1715
Woensdag 8.00 - 1715
Donderdag 8.00 - 1715
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging

Reviews Therapie Eersel

Hieronder staan reviews over Therapie Eersel - Karin

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 6 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ik voel me zoveel beter

De EMDR behandelingen zijn erg heftig maar onvoorstelbaar dat ik me in zo’n korte tijd
zoveel beter ging voelen.

Ik kan nu echt op een afstand naar de naar gebeurtenis kijken zonder dat ik er nog last van heb.


| 22 jan 2018
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


EMDR heeft bij mij geholpen

Ik heb me heel lang een vat vol tranen gevoeld wat vaak op overlopen stond. Na de EMDR is dit weg. Ik kan terugdenken aan gebeurtenissen zonder dat er tranen komen.

Wat je dwars zit daar kan Karin je in helpen. Misschien denk je dat het geen Trauma in hoofdletters is en dat je daar geen hulp voor hoeft te zoeken, maar dingen die je misschien al jaren dwarszitten daar kan EMDR je bij helpen. Mij heeft het in ieder geval geholpen en daar ben ik blij mee.


| Reusel | 10 aug 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Ontzettend geholpen

Ik heb bij Karin EMDR-therapie ondergaan. Al vanaf de eerste behandeling was het positieve effect merkbaar. Deze therapie heeft mij ontzettend geholpen en veel verlichting gegeven.

Daarnaast heb ik een aantal gesprekssessies bij Karin gehad. Dit heeft voor veel inzicht gezorgd waardoor ik weer verder kon.

Karin is ontzettend warm en hartelijk. Ik heb mij van begin af aan op mijn gemak gevoel bij haar.
Ik woon sinds kort niet meer in de regio maar mocht ik in de toekomst nogmaals een therapeut nodig hebben dan zal ik zeker weer naar Karin teruggaan.


| 7 jun 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Enorm geholpen bij verwerken traumatische ervaringen

De emdr-sessies bij Karin hebben me enorm geholpen om mijn traumatische ervaringen te verwerken.

Vaak hoorde ik mensen zeggen 'je moet het loslaten', maar dat paste me nooit. De ervaringen zijn er nu eenmaal en boden me ook waardevolle levenslessen. Na het volgen van de sessies kan ik ze nu bij me blijven dragen, terwijl de heftige gevoelslading er vanaf is.

Ik kan, met dank aan Karin, vanuit het hier en nu inmiddels kijken naar het daar en dan, zonder dat het me overmant. De ervaringen horen bij me, maar bepalen niet langer mijn gemoed.

Wat een warme persoonlijkheid ben je Karin. Door jouw invoelend vermogen wist je steeds mee te bewegen op mijn reis door mijn pijnlijke ervaringen. En alles mocht er in volle hevigheid zijn.

Het voelde goed, omdat je naast je enorme empathie ook liet merken dat jij er zelf stevig onder bleef. En dat je koers hield. Dat bood mij de veiligheid om de heftige emoties opnieuw toe te laten en zo te kunnen 'opruimen'.

Dank je wel Karin voor je deskundige en empathische werkwijze!


| 2 mei 2017
Vond je dit een nuttige review?
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Je voelt je op je gemak bij Karin

Karin werkt op een zeer professionele en vriendelijke manier. Zij straalt vertrouwen en rust uit, je voelt je bij haar op je gemak, en zij kan goed op een doelgerichte manier werken.

De EMDR therapie bij haar heeft er voor gezorgd dat veel triggers bij mij zijn verdwenen en dat ik nu over onderwerpen kan praten met zelfs een glimlach waar eerst alleen maar tranen kwamen.


| Belgie | 7 okt 2017
Vond je dit een nuttige review?
Toon meer reviews
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Hele waardevolle EMDR sessies

Hele waardevolle EMDR sessies. Bleef dicht bij me en ik had het idee dat ze er was, wanneer ik het nodig had. Een goede gids tijdens mijn reis naar het verleden. Bedankt Karin!


| Veldhoven | 20 sep 2017
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
Disclaimer | Privacy verklaring | Over ons | Reviews | Login