EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Valeria Cabi | Trauma therapeut

Trauma-therapeut-Rotterdam
Barbizonlaan 104
2908 ME Rotterdam
valeria@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTraumatherapie & EMDR-therapie Rotterdam

Ik werk als trauma coach in Rotterdam / Capelle aan den IJssel en ben gespecialiseerd in EMDR.

 

EMDR is een hele effectieve behandelmethode voor trauma’s (PTSS). Het heeft het beste slagingspercentage van alle therapieën! En het geeft blijvende resultaten. Daarom is dit de therapie die mijn voorkeur heeft.

 

Met mijn ‘minder woorden, meer daden’ mentaliteit, kom ik snel tot de kern van het probleem en na een paar behandelingen zijn je gevoelens verwerkt. De herinnering blijft maar het vervellend gevoel is weg.

Dit heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Het is heel bevrijdend en je krijgt weer ruimte om anders naar je leven te kijken en nieuwe dingen te doen, zonder beperkt te worden door het verleden!

 

Dus als jij met een trauma of fobie rondloopt en je bent op het punt gekomen dat je er wat aan wilt doen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help je snel en blijvend je trauma verwerken zodat je meer rust in je nieuw leven hebt. 

Maak een afspraak als jij je weer vrij wilt voelen, in je ‘nieuw’ leven.

Valeria

 

Online therapie

Al voor de Covid-19 periode deed ik online behandelingen via Zoom. Wel enigszins aangepast en met strikte regels, zoals oa: zorg dat je ECHT niet gestoord wordt tijdens de behandeling!

 

Daarnaast bel ik (altijd) vooraf met de geïnteresseerde om in te schatten of wij een match zijn en of een online behandeling een mogelijkheid is.

Opleidingen & registraties

  • Psychosociale Basiskennis
  • EMDR
  • NLP
  • Hypnotherapie
  • IEMT
  • Kerntransformatie
  • mBit
  • Voice Dialogue
  • TCT

 

Ik ben geregistreerd bij CAT als Level 3 therapeut – CM2449-02-07-19 

 Registraties

Specialisaties

Mijn specialisatie is om mensen in 3 behandelingen, snel en blijvend, van hun vliegangst EN een eventuele onderliggende angst zoals claustrofobie of hoogtevrees, af te helpen, waardoor ze meer vrijheid krijgen om te reizen. Ik help ze om hun horizon figuurlijk en letterlijk te verbreden. En daardoor hebben ze uiteindelijk meer vrijheid.

 

Maar met EMDR kan ik een hele scala aan klachten behandelen, van liefdesverdriet tot jeugdtrauma's en allerlei fobieën. Want we gaan naar de oorzaak van het probleem zoeken en dat behandel ik. Niet het gevolg want dat heeft geen zin.

 

Heb je vragen of interesse? Wil je weer vrij zijn om zelf te bepalen wat je wilt in plaats dat het door één gebeurtenis uit het bepaald wordt? Mail me voor een vrijblijvende afsrpaak voor een informatief gesprek.

De meest behandelde klachten met emdr in mijn praktijk:

Aerofobie (vliegangst) en andere fobieën

Er zijn heel veel diverse fobieën. En vliegangst staat op nr 1 in de top 10! En het beperkt je leven wellicht op meerdere vlakken. Misschien kom je met je gezin niet verder dan België in de vakantie om van de zon te genieten. In andere gevallen kan het een beperking voor je carrière zijn. En je moet er niet aan denken dat je naar het buitenland moet voor een speciale behandeling in het ziekenhuis.

 

Wat mis je als je geen auto meer durft te rijden? 

Wat mis je als je niet meer de straat op durft? 

Wat leer je je kinderen als je iedere keer als een sirene staat te loeien als je een spinnetje ziet?

 

En alles is ze aangeleerd. En dat wat je aangeleerd hebt, kan je ook afleren.

 

Het is simpel doch niet makkelijk. En daarom heb je hulp nodig wanneer je besluit dat je er genoeg van hebt en dat je je vrijheid weer terug wilt. Hulp van iemand die hier in gespecialiseerd is. 

 

Jeugdtrauma

We weten allemaal dat geweld in huis diepe wonden bij een klein kind kan veroorzaken met heftige gevolgen. Maar wat we niet weten is dat verbale kritiek ook diepe wonden achterlaat en de rest van je leven kan beïnvloeden als je er niks aan doet. Jij hebt je eigen goede en slechte ervaringen uit je jeugd en je geeft ook zelf goede en slechte ervaringen door aan je kinderen.

 

En wil je deze ketting doorbreken, dan moet je wat ondernemen! Daar kan ik je mee helpen. En vele andere trauma's uit je jeugd.

 

Relatietrauma

De cijfers wijzen uit dat één op de drie huwelijken strandt tegenwoordig. Ik weet niet eens of ze cijfers hebben over andere soorten relaties die stranden. En vaak, diegene die verlaten wordt, achterblijft, die loopt een kleine of een grote deuk op! En dat beïnvloedt de zoektocht naar een nieuwe partner maar ook de relatie zelf als je een nieuwe partner hebt. De angsten en twijfels neem je mee en is er wel genoeg vertrouwen om op te bouwen?

 

Met behulp van EMDR kan ik je helpen om die gevoelens los te maken van je herinneringen en ze te verwerken zodat je het verleden kan afsluiten en iets moois in de toekomst kan opbouwen. 

 

Seksuele trauma

De Me too beweging heeft een beerput geopend. Op zich wisten we het al dat seksueel geweld en seksuele intimidatie een veelvoorkomende gebeurtenis is en vaak onder het tapijt geveegd wordt, maar de opkomst liet zien dat het probleem veel groter is dan mens dacht.

 

Veel dames (en soms heren) die dit overgekomen is en die er nog steeds last van hebben, weten niet dat hier toch wat aan gedaan kan worden! Met EMDR kunnen de gevoelens die nog steeds gevoeld worden, losgemaakt worden van de gebeurtenis en alsnog verwerkt worden zodat de herinnering een herinnering blijft en geen herbeleving.

 

Ik wil je graag helpen om van die gevoelens af te komen. Mail me voor een vrijblijvend gesprek. 

 

PTSS

Met PTSS worden vaak zwaardere gebeurtenissen benoemd. Iemand die een gewelddadige overval heeft meegemaakt, incest/seksuele slachtoffers, politiemensen en brandweerlieden en uiteraard oorlogsveteranen. Deze mensen voelen ook de gevoelens die ze toen gevoeld hebben voor 100%, in hun realiteit bevinden ze zich dan ook weer in die situatie van toen, ze herbeleven het weer voluit.

 

En dat is heel zwaar en slopend voor een mens. Zeker omdat er iets aan gedaan kan worden. Niet jarenlang alles herkauwen, maar binnen een paar behandelingen (minder woorden - meer daden) met EMDR en wat aanpassingen privé, kun je je al een stuk beter voelen. Hoe zou dat voelen als je weer beter kon slapen. Als je geen flashbacks zou hebben. Als je weer rust in je hoofd en lichaam zou voelen. Mail me voor meer informatie en te bespreken hoe ik je kan helpen.

Tarieven

Ik werk met een kort traject, 3 behandelingen (gemiddeld 2 uur per behandeling) om mee te beginnen. Daarna bespreek ik met je of dit genoeg was of dat er een behandeling (als je eventueel nog andere problemen wilt aanpakken) bijgeboekt wordt. 

 

Kort traject – € 390,-
Vervolgbehandeling – € 130,-

 

Je hebt geen verwijzing nodig voor een afspraak.

Veel zorgverzekeraars verstrekken vanuit de aanvullende verzekering een vergoeding voor de behandeling. Raadpleeg hiervoor jouw eigen zorgverzekering.

De lijst van de verzekeraars die uit de aanvullende verzekering de behandelingen vergoeden kan je via volgende link vinden: www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars

Ik ben geregistreerd bij CAT als Level 3 therapeut – CM2449-02-07-19
AGB-code – zorgverlener – 90107583 

 

Mijn prestatiecodes zijn:
 

24500 – Behandeling Psychotherapie

 

24501 – Behandeling Hypnotherapie

 

Openingstijden

Maandag 9.00-17.00uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 9.00-17.00uur
Vrijdag 9.00-17.00uur
Zaterdag 9.00-16.00uur
Zondag Gesloten

Ligging


Reviews Traumatherapie Rotterdam - Capelle aan den IJssel

Hieronder staan een aantal reviews over Traumatherapie Rotterdam - Capelle aan den IJssel - Valeria Cabi

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 1 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Heel erg aan te raden

“Ik heb 3 sessies gehad bij Valeria, na eerst gesproken te hebben over de telefoon. Ze nam meteen uitgebreid de tijd voor me en ik voelde me heel erg op mijn gemak bij haar.

Ik wilde heel graag van onder andere mijn vliegangst en angst voor liften af, en na de eerste sessie stapte ik op het einde al samen met Valeria in de lift.

Een week na mijn laatste sessie vloog ik naar Mexico, en waar ik normaal al bijna hyperventileer bij de gate, was ik nu een stuk rustiger. Op de terugweg was er zelfs bijna helemaal geen angst meer!!

Ik had van tevoren niet kunnen denken dat de EMDR zoveel invloed zou hebben en dat ik ooit nog angstvrij een vliegtuig in zou stappen. Heel erg aan te raden!!”

| Rotterdam | 20 apr 2020
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering?
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |