EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Jolanda Geelen- van der Keur | Counsellor en Coach

Counsellor-en-Coach-Poortvliet
Kadijk 12
4693 RH Poortvliet
jolanda-geelen@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-Therapie Poortvliet - Tholen

Binnen een veilige landelijke omgeving kun je bij mij werken aan jouw hulpvraag.

 

EMDR tijdens afspraken: EMDR kun je inplannen op een voor jou geschikt tijdstip. Ik ga uit van een eerste gesprek ter kennismaking en voorbereiding.

 

Tijdens dit eerste gesprek onderzoek ik samen met jou of EMDR een geschikte vorm van behandeling is voor jouw hulpvraag en zo ja dan plannen wij de afspraak in voor de EMDR.Na deze afspraak plan ik nog een nazorgsessie in of zo je wilt een nieuwe afspraak voor EMDR. Tussen EMDR-sessies ruim ik minstens twee weken in omdat de effecten van EMDR tijd nodig hebben. 

 

 

EMDR tijdens een weekendarrangement:

Omdat EMDR flink kan uitwerken zijn de weekendarrangementen een uitkomst want binnen dit all-in pakket met verzorgd verblijf en vier gespreksessies heb je de unieke mogelijkheid om ongestoord EMDR te ondergaan en de uitwerking van EMDR in alle ontspannenheid te ervaren,

 

Je hebt tijdens een weekend geen zorgen voor de dagelijkse beslommeringen thuis en kunt je richten op het proces wat EMDR op gang brengt. 

 

 

Weekendprogramma bij EMDR: tijdens het eerste gesprek (vrijdagavond, 1 uur) bespreken wij jouw hulpvraag voor EMDR en bereiden wij ons voor op de volgende ochtend waar wij de 1,5 uur reserveren voor de EMDR.

 

De overige 1,5 uur wordt verdeeld in sessies van drie kwartier te reserveren in de loop van de zaterdag en de zondagmorgen.Mijn praktijk is gevestigd op het eiland Tholen, in het buitengebied van Poortvliet. Voor en achter het huis is vrij uitzicht, een grote periode van het jaar zie je paarden achter en voor het huis. 

 

Op Tholen kun je eindeloos wandelen op rustige paden waar je soms geen mens tegenkomt. Ook kan er eventueel een ontspanningsmasseuze worden ingepland. Kortom, alle ingrediënten om tot rust te komen, te genieten van de rust, de maaltijden en aan jezelf toe te komen tijdens de gespreksuren. 


Er is momenteel geen sprake van een wachtlijst, je kunt dus snel terecht.

 

Jolanda

Opleidingen & registraties

Diploma voor Counselling en Coaching bij de Academie voor Counselling en Coaching. 
Diploma HBO Jongerencoach 
Certificaat EMDR.

Daarnaast trainingen en cursussen op gebied van Traumaverwerking, Zegenend Helpen.
Ik ben aangesloten bij SoloPartners waarmee mijn praktijk voldoet aan de geldende wetgeving rond de Wkkgz.

 Registraties

Specialisaties

Je kunt bij mij terecht voor Stress en burn-out, emotionele problemen, werkgerelateerde problemen, communicatie en conflicthantering, rouw en verlies, klachten van (licht) depressieve aard, identiteit, zelfbeeld, trauma, gevolgen van incest, seksueel misbruik, ritueel geweld.

 

Op kerkelijk gebied kan er veel in een mensenleven spelen, dan is het fijn te kunnen praten met iemand die bekend is met de kerkelijke kaart in Nederland. Geloof en identiteit zijn onderwerpen die bij mij bekend zijn en een plaats mogen hebben binnen de gesprekken en de begeleiding. 


Wanneer een partner/gezinslid specialistische hulp ontvangt kan er veel spelen binnen de relaties, je kunt jezelf en elkaar behoorlijk kwijtraken. Vaak ontbreekt oog en oor voor jou als partner, ouder of gezin en dit kan te maken hebben met meerdere factoren. In deze situaties kan mijn praktijk een plek zijn waar je jezelf weer kunt horen en voelen, jouw plek weer gaat herkennen en innemen. 

Binnen mijn praktijk is plek voor overlevenden van misbruik, waarbij ook sprake kan zijn van ritueel misbruik wat helaas nog steeds een taboe is. Ben jij een overlevende van deze vorm van misbruik dan bied ik een veilige plek voor jou.

De meest behandelde klachten met emdr in mijn praktijk:

- Verwerking van ernstige ziekte (kanker) die triggerend werkte naar trauma in kindertijd.

- Bedreiging door cliënten tijdens werkzaamheden.

- Overheersende schaamte.

- Mishandeling.

- Misbruik.

Tarieven

Per 1 augustus 2021:
EMDR sessie á 1,5 uur       € 112,50


Uurtarief individueel            €   75,00
Uurtarief relatiegesprek      €   90,00

Beeldbellen via de beveiligde lijn van de DUO-app, ook dan geldt het uurtarief van € 75,00.

 

Weekendarrangement individueel € 520,00.
Aankomst vrijdag 16:00 uur, vertrek zondag 14:00 uur. Dit is een all-in pakket met verzorgd verblijf en vier gesprekken. Tegen meerprijs zijn extra gespreksuren in te plannen. Tevens is verlenging van het verblijf bespreekbaar. 


Weekendarrangement relatie        € 800,00.
Aankomst vrijdag 16:00 uur, vertrek zondag 14:00 uur. Dit is een all-in pakket met verzorgd verblijf en vier gesprekken. Tegen meerprijs zijn extra gespreksuren in te plannen. Tevens is verlenging van het verblijf bespreekbaar. 

 

Verblijf per etmaal € 110,00 (inclusief: logies met ontbijt, lunch en avondeten). Daarnaast kun je aangeven hoeveel gesprekken je wilt inplannen.
NB: verblijf is alleen in combinatie met coaching, counselling en/of EMDR.

 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 20:30
Dinsdag 09:00 - 20:30
Woensdag 09:00 - 20:30
Donderdag 09:00 - 20:30
Vrijdag 09:00 - 21:00 (eindtijd bij arrangement)
Zaterdag 09:00 - 21:00 (bij arrangement)
Zondag 09:00 - 21:00 (bij arrangement)

Praktijkfoto's

Ligging


© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |