EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Mieke Janssen | Coaching met EMDR

Coaching-met-EMDR-Middelburg
Opaal 3
4337MA Middelburg
mieke-coaching@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR Middelburg

Fijn dat u mijn profieltekst wilt lezen. Sinds 2018 heb ik een eigen oplossingsgerichte coaching praktijk in Middelburg. Ik ben een ervaren coach en therapeut, sinds enige tijd ben ik bevoegd ook EMDR als interventie tool te mogen toepassen.

 

Dit betekent dat u voor coaching/therapie naar mij komt en er EMDR kan worden toegepast. Intensieve voorbereiding op EMDR is van cruciaal belang. Als uit de intake en eerste sessie blijkt dat u echt baat kunt hebben bij EMDR, zal dat ingepast worden.

 

Stel, u heeft (onverwacht) in een schokkende situatie gezeten, u heeft beelden en houdt die vast. U schrok zich toen mogelijk verloren, praatte en praat er over in uw kring, of u praat juist helemaal nergens over.

 

U probeert het nog steeds een plekje te geven. Misschien dacht u er, in eerste instantie, redelijk weinig last van te hebben, het te kunnen plaatsen, maar merkt aan uzelf dat het toch niet echt of echt niet goed gaat.

 

Misschien heeft u last van terugkerende beelden op onverwachte momenten, of juist op specifieke momenten. Het lukt u niet ze weg te zetten, er afstand van te nemen. Misschien reageert u heftiger dan vroeger in bepaalde situaties. Zelfs na langere tijd.

 

Dan zou u coaching met EMDR kunnen overwegen. Let op! Heeft u gediagnostiseerd PTSS, richt u zich dan tot een EMDR psycholoog/therapeut.

 

 

Coaching met EMDR

In de intake wordt onderzocht waar uw probleem zit en gekeken welke weg genomen kan worden. Uw inzet is daarbij van groot belang. De coaching is intensief en brengt een proces op gang wat veel van u kan vragen.

 

Maar, u duurzame hulp biedt. Vaak komt de vraag hoeveel sessies met EMDR nodig zijn, dat is moeilijk in te schatten en is afhankelijk van het rauma. Over het algemeen zijn relatief weinig sessies nodig (ongeveer zes, inclusief intake) binnen een traject. 

 

De locatie waar de sessies kunnen plaatsvinden worden in onderling overleg bepaald.

 

Heeft u meer info nodig, stuurt u dan een mailtje!

 

Mieke

Online therapie

Het intakegesprek kan online plaatsvinden, net als de sessie voorbereiding op EMDR. Op het moment dat EMDR kan worden toegepast kan NIET online!Mededeling inzake corona-pandemie

In verband met Covid-19 verzoek ik u bij een persoonlijke afspraak, anderhalve meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. Heeft u last van verkoudheid, koorts, benauwdheid, hoesten en dergelijke, dan kan een persoonlijke sessie NIET plaatsvinden.

Opleidingen & registraties

Ik kom uit de Sociale Wetenschappen. Na de doctoraal studie Onderwijskunde en Pedagogiek, heb ik diverse studies ter verdieping gevolgd, zoals de opleiding tot coach, rationeel-emotieve therapie (RET), Oplossingsgerichte therapie en EMDR.Registraties

Specialisaties

EMDR kan ik aanbieden als een interventie tool binnen therapie en coaching.

De meest behandelde klachten met emdr in mijn praktijk:

Pestgedrag dat blijft nawerken, een traumatische ervaring in het verkeer, beelden uit onverwachte en minder prettige stressvolle situaties, specifieke herinneringen (uit bijvoorbeeld uw jeugd) die het dagelijks leven regelmatig of vaak terugkeren en hinderen.

Tarieven

Het tarief bedraagt €85,00 per sessie, incl BTW. Aan te raden is een traject van zes keer, met coaching/therapie, kost €680,00 (inclusief twee voorbereidingsuren), verspreid over drie maanden. Een enkele sessie gaat u weinig of niets brengen, is de ervaring. Heeft u een traject gevolgd, dan kunt u altijd terug komen voor een aparte sessie.

Vooralsnog worden de sessies niet vergoed.

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag 9.30 uur - 16.30 uur
Vrijdag 9.30 uur - 16.30 uur
Zaterdag eventueel in de ochtenduren
Zondag -

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |