EMDR therapie.net
Netwerk van EMDR-therapeuten
EMDRtherapie

Trijny | EMDR-therapie, Hypnotherapie, Integratieve Psychosociale therapie en Coaching

EMDR-therapie, Hypnotherapie, Integratieve Psychosociale therapie en Coaching - Arnhem - Trijny
Psychotherapie Arnhem
Bakenbergseweg 72
6814 MK Arnhem
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtEMDR-therapie Arnhem

Als er heftige, nare gebeurtenissen in je leven zijn voorgekomen die jou nog sterk raken, kan dit er voor zorgen dat je jezelf machteloos, angstig, verdrietig of gefrustreerd voelt.

 

EMDR-therapie is een snelle en effectieve manier om gebeurtenissen en ervaringen te verwerken zodat de lading hiervan vermindert of verdwijnt. Daarnaast kan het positieve gevoelens versterken en je weer contact laten maken met je innerlijke kracht.

 

Ook bij angsten of fobieën is EMDR een effectief instrument.

 

 

Mijn praktijk

Mijn naam is Trijny. In mijn praktijk voor Integratieve psychosociale therapie en coaching en Hypnotherapie bied ik EMDR aan mensen die in hun dagelijks leven nog steeds last hebben van nare of schokkende gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden of die kampen met angsten of fobieën.

 

Maatwerk

Mijn begeleiding is altijd maatwerk, specifiek voor jou en je vraag. Ik houd van helderheid en werk oplossingsgericht, met tegelijkertijd warme aandacht voor jou als mens in de volle breedte zoals jij bent.


Vertrouwen en veiligheid

Mijn kracht: mijn vermogen om het unieke in ieder mens te zien, te luisteren zonder oordeel, een veilige setting te creëren om te groeien en aan te voelen wat jou helpt in jouw specifieke situatie. Ik zie mijzelf als begeleider van jouw proces; jij weet het, jij kan het en jij doet het.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

 

Trijny

 

Mededeling inzake corona-pandemie


Opleidingen & registraties

Integratieve Counseling voor Volwassenen, Nederlandse Academie voor Psychotherapie
Klassieke Hypnotherapie, Nederlandse Academie voor Psychotherapie
EMDR, Nederlandse Academie voor Psychotherapie
CHAP, Cambridge happiness-profiler (test voor meten geluk)
ZKM, Zelfkonfrontatiemethode
HBO Personeel en Arbeid

AGB-code praktijk 90066839
AGB-code zorgverlener 90107747Registraties

Specialisaties

EMDR-therapie

Als je last hebt van angst, verdriet, boosheid, somberheid, vermijdingsgedrag, lusteloosheid, schuld, nare dromen, slaapproblemen, dan kan EMDR een oplossing zijn. Deze voorbeelden van aanhoudende of steeds terugkerende gevoelens en klachten kunnen veroorzaakt zijn door onverwerkte gebeurtenissen. Dat kan een eenmalig trauma zijn of herhaaldelijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld uit je jeugd. Maar het kan ook zijn dat bepaalde gevoelens, zoals angst, geleidelijk aan tijdens je leven zijn ontstaan. Met behulp van EMDR kun je gevoelens van vroeger die nu nog effect hebben op je functioneren verwerken.

 

EMDR werkt vaak snel en effectief. Al na zo'n 2 tot 4 sessies voel je je kalmer en kun je op een rustige manier met de pijnlijke herinneringen aan het trauma omgaan. Daarnaast kan EMDR ook effectief zijn om jezelf te versterken, weer in contact te zijn met je innerlijke kracht, zodat je de voor jou lastige situaties in de toekomst met meer vertrouwen aankunt.


EMDR is ook een doeltreffend instrument bij angsten en fobieën. Het gaat hier om diep ingesleten patronen die door toepassing van EMDR hun kracht verliezen. Het gevoel dat steeds opnieuw automatisch wordt opgeroepen wanneer je geconfronteerd wordt met datgene waarvoor je bang bent, is een onverwerkt gevoel. Het slijt niet weg, integendeel: het wordt telkens opnieuw aangewakkerd. Met EMDR kun je die emotionele onverwerkte lading versneld verwerken.

 
Bij een specifieke fobie (zoals bijvoorbeeld angst voor spinnen of angst voor water) kan het overwinnen van je angst soms heel snel gaan. Bij andere fobieën, die dieper zijn ingesleten en meer effect hebben op je persoonlijk leven, is meestal een stapsgewijze vooruitgang te bemerken. 

Een groot voordeel van EMDR is dat je in staat bent om je angst geleidelijk van binnenuit te doven. Je begint je eerst vrijer te voelen en meer ruimte te krijgen voor nieuw gedrag, waarna je weer geleidelijk datgene gaat doen waar je vroeger bang voor was.

 

 

Werkwijze

In het kennismakingsgesprek kunnen we bekijken of EMDR de meest geschikte manier is om je klachten op te lossen.

 

Het is ook mogelijk naast EMDR andere technieken uit de integratieve- en/of hypnotherapie toe te passen. Zo kunnen bijvoorbeeld een aantal sessies hypnotherapie je zo nodig helpen om steviger en meer ontspannen het EMDR-traject in te gaan.

 

Samen bepalen we wat wenselijk en nodig is voor jou en het succesvol en effectief aanpakken van je klachten. Mijn behandeling is dan ook altijd maatwerk, ieder mens is immers uniek.

De meest behandelde klachten met emdr in mijn praktijk:

Trauma / ptss

Als gevolg van schokkende gebeurtenissen zoals (auto)ongeval of verwonding, brand, ernstige ziekte, verlies van een naaste of van een baan

 

Vervelende gebeurtenissen waarbij gedrag van anderen een rol speelt

Zoals kleinerende of vernederende opmerkingen, agressie, manipulatie, haat, jaloezie, overval, mishandeling/geweld, (seksueel) misbruik, aanranding, verkrachting

 

Angsten en fobieën

Zoals, hoogtevrees, vliegangst, watervrees, pleinvrees, bang voor de tandarts, bang voor injecties, bang voor bepaalde dieren zoals honden, spinnen etc.

 

Laag of negatief zelfbeeld

Faalangst, bang niet goed genoeg te zijn, bang niet leuk genoeg te zijn, bang voor presentaties (podiumvrees)

 

Examenvrees

Zoals voor schoolexamens, rij-examen

 

 

Tarieven

€ 97,- per sessie van 1 uur
Kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) mijn behandeling en begeleiding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Het eigen risico wordt niet aangesproken.

 

AGB-code praktijk 90066839
AGB-code zorgverlener 90107747

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 8.30 tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Emdrtherapie.net - Emdr-therapie bij trauma, angsten en ptss in Nederland
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |